5. Áldozathozatal


2017-06-13 11:50 | Szerző: Buzsáki Gábor | Hozzászólás: 1 db

Vannak emberek akik ösztönösen érzik, hogy ha bizonyos dolgokat megtesznek - azaz “áldozatot” ajánlanak fel, akkor azt nagy eséllyel megkapják a Jupitertől…

Mióta a világ világ, az áldozathozatal mindig is jelen volt az életünkben. Gondolj csak az ősi kultúrák áldozathozatali szokásaira, vagy a világ vallásaira. A lényege mindegyiknek ugyanaz: megteszünk vagy megígérünk valamit - úgymond “áldozatot” mutatunk be az “Isteneknek” azért, hogy megkapjuk amit szeretnénk. 

Az biztos, hogy működik - hiszen máskülönben nem használnánk. 

Nos, 
a Jupiter IMÁDJA az áldozatokat. Mármint azt, ha a kegyeiért - pontosabban az ajándékaiért cserébe valamilyen áldozatot mutatunk be, vagy valamilyen felajánlást teszünk. Vannak akik ezt nagyon érzik és rendszeresen alkalmazzák is. Például ha valamit szeretnének elérni, akkor megígérik, hogy “rendes” emberek lesznek és egy ideig ezt vagy azt nem teszik meg. Ismerős? 

Mivel az Isten adakozó kezének (Jupiter) ez NAGYON tetszik, ezért az esetek többségében az áldozathozatalt jutalmazni szokta. 

Egy érdekesség: 
a tapasztalatok azt mutatják, hogy ezek az áldozatok - amelyek egészen aprócska felajánlások is lehetnek - leginkább akkor érnek célba, ha a jóságunkkal kapcsolatosak! Vagyis olyan áldozatot kell felajánlanod, amely során jobb emberré válsz. Az ilyen dolgok miért áldozatok? Mert nem könnyű jó embernek lenni, s lemondani valamelyik “rossz” tulajdonságunkról vagy szokásunkról cserébe azért, hogy megkapjuk amire vágyunk. 

Nyilván ez az egész ÁLDOZATHOZATALI dolog csupán egy hit. Viszont olyan erős, hogy már önmagában képes a szerencsét bevonzani. 

 

Próbáld ki te is! 

Gondolj egy célodra, majd valamelyik rossz tulajdonságodról vagy szokásodról lemondva - ajánlj fel érte “áldozatot”. Fontos, hogy a felajánlásod és a célod nagyjából azonos súlyú legyen. Például ha felére csökkentenéd a napi internetezésed, akkor azért ne kérj egy lottó 5-öst, mert valószínűleg nem fogod megkapni. A lényeg: olyan dolgot “áldozz” fel, amitől jobb leszel, s olyan dolgot kérj érte cserébe, ami nagyjából egyenértékű vele. Ha így teszel, akkor egészen biztos hogy megkapod azt, amit szeretnél.

 

A sorozat korábbi részeit itt tudod elolvasni: 
1. Nem vagyunk egyenlőek!
2. A vér törvénye
3. Hozzá imádkozol!
4. Hogyan írd felül a sorsod?

 

Ajánló:
a témával kapcsolatban további érdekességeket ebben a kiadványban találsz:

 

A Jupiter könyve

 


Ajánló:

 • A kulcs

  Olyan, akár egy személyes tanácsadás. Benne a legjobb tanáccsal, amit csak adhatok neked. Ha csak elolvasod, már azzal is változásokat érhetsz el. Viszont ha megfogadod...
 • Jupiter könyve

  Ez a könyv abban nyújt neked segítséget, hogy a kegyeibe férkőzve meghódítsd azt a bolygót, akihez a világon mindenki imádkozik. Többek között megtudhatod, miért nincs a világban igazság, és miért nem lehetünk egyenlőek.
 • Szaturnusz könyve

  Ebben a könyvben a Szaturnusszal kapcsolatos tapasztalataimat osztom meg veled. Megmutatom a leckéivel szemben elkövethető hibákat, azok következményeit. S nem utolsó sorban azokat az okos lépéseket, amelyek...
 • Asztronumerológia

  1996-ban ez a gondolat indított útjára egy kutatást, amelynek nem kevesebb volt a célja, minthogy megfejtse az összefüggést a születési dátumok, az események és...

Facebook