Felhasználási feltételek

A jelen Felhasználási feltételek Buzsáki Gábor által üzemeltetett Asztropatika (http://www.asztropatika.hu, http://www.facebook.com/asztropatika.hu a továbbiakban: Weboldal) szolgáltatásai igénybevételének feltételeit tartalmazza. Felhasználónak minősül a Weboldal látogatója, illetőleg mindenki, aki a Weboldal bármely szolgáltatását igénybe veszi (a továbbiakban: Felhasználó). Amennyiben a Felhasználó a Weboldal bármely szolgáltatásának használatát megkezdi, elfogadja a jelen Felhasználási feltételeket. Az Üzemeltető bármikor jogosult a Felhasználási feltételek módosítására. A módosításról a Weboldal nyitóoldalán közzétett rövid felhívásban tájékoztatja a Felhasználókat. A módosítást követően bármely szolgáltatás használatával a Felhasználó elfogadja a Felhasználási feltételek módosítását.


1.)
A Weboldalon található tartalom az Üzemeltető szellemi tulajdonát képezi, amely szerzői jogvédelem alatt áll a 1999. évi LXXVI. törvény rendelkezései szerint, és előzetes írásbeli engedély nélkül semmilyen formában nem használható fel. Az oldalon található összes tartalom felhasználása, feldolgozása, utánközlése akár részben, akár egészben csak az Üzemeltető előzetes írásbeli engedélyével, a forrás aktív linkkel
történő megjelölésével lehetséges. A Weboldal bármely tartalmának megváltoztatása, engedély nélküli utánközlése, bevételszerző tevékenységre való felhasználása jogellenes. A Weboldal egyes részeit a Felhasználó kizárólag saját felhasználás céljából a merevlemezére mentheti vagy kinyomtathatja, de ebben az esetben sem jogosult az így többszörözött tartalom további felhasználására, terjesztésére, adatbázisban történő tárolására, letölthetővé tételére, kereskedelmi forgalomba hozatalára. Jogosulatlan felhasználás esetén az Üzemeltető jogait büntető- és polgári eljárás keretében érvényesíti az alábbiak szerint: az Üzemeltető neve és a forrás megjelölése nélküli megjelentetés, utánközlés, átdolgozás díja: 10.000,- Ft + Áfa / szó / nap. A Weboldalon (vagyis a asztropatika.hu és a facebook.com/asztropatika.hu oldalain) található megoldások, grafikai elemek, ötletek, szlogenek és szófordulatok, valamint az Üzemeltető kiadásában megrendelhető kiadványok saját tevékenységben történő felhasználásának díja - darabonként: 10.000.000,- Ft + Áfa.

2.)
Amennyiben bármely természetes vagy jogi személy a saját weboldalán a Weboldalra (vagy bármelyik elemére) mutató linket kíván elhelyezni,
azt kizárólag az Üzemeltetővel való megállapodás (pl. banner-csere, vagy hirdetési, illetve együttműködési kampány) alapján jogosult megtenni.

3.)
Az oldalon megjelent hirdetések tartalmáért – Üzemeltető saját hirdetései kivételével – az Üzemeltető nem vállal felelősséget. Amennyiben a Weboldalon mások által üzemeltetett weboldalakra mutató linkek is találhatók, és az Üzemeltető tudomást szerez arról, hogy a linkelés harmadik személyek jogait vagy a hatályos jogszabályokat sérti, a linket haladéktalanul eltávolítja a Weboldalról. Ezen felül az Üzemeltető az általa használt linkek, illetve az általuk elérhető weboldalak tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal, és azok tartalmát nem ellenőrzi.

4.)
Az Üzemeltető nem vállal felelősséget a Weboldalon a Felhasználó által közzétett hozzászólások tartalmáért. A Felhasználó kizárólagos felelősséget vállal az általa közzétett tartalmakért.

5.)
A Weboldal tartalma tájékoztató jellegű, a Weboldalon hozzáférhető tartalom (ideértve a Weboldal működése során használt szoftvert is) pontosságáért, megbízhatóságáért, teljességéért, és az ezekből eredő közvetlen vagy közvetett károkért az Üzemeltető nem felel, ugyanakkor törekszik a Weboldalon található információk szakszerű tartalommal történő elhelyezésére és folyamatos frissítésére. A Weboldalon megjelenő információk és adatok saját célú felhasználása kizárólag a Felhasználó felelősségére történhet.

6.)
A Felhasználó az általa használt szoftver- és hardvereszközök aktualitásáért és alkalmasságáért önmaga felel.

7.)
A Felhasználó köteles tartózkodni minden olyan tevékenységtől, amely a Weboldal működését, vagy az azon kínált szolgáltatások működését veszélyezteti, zavarja vagy lehetetlenné teszi, valamint tilos hozzáférnie olyan adatokhoz, melyek hozzáférésére nem jogosult.

8.)
Minden Felhasználó jogosult a gyaníthatóan törvénybe ütközően közzétett tartalmakat Üzemeltetőnek jelenteni. Üzemeltető ezt követően a lehető leggyorsabban reagál, és amennyiben szükséges, szerkeszti vagy törli a jelentett tartalmat.

9.)
A szolgáltatás egyes elemei csak regisztrációval vehetők igénybe. A regisztráció szükséges feltétele annak megerősítése, hogy a Felhasználó a Felhasználási feltételek tartalmát ismeri. A Felhasználó tudomásul veszi, hogy a Felhasználási feltételek megszegése vagy a jogszabályok megsértése esetén regisztrációja törlésre kerülhet. Az Üzemeltető kizárja a felelősséget a Felhasználó minden ebből eredő káráért.

10.)
Az Üzemeltető megvásárolható kiadványaira pénz-visszafizetési garancia vehető igénybe a következő kivétellel: a visszaélések elkerülése véget, több kiadvány megrendelése esetén - beleértve az Asztrológia Mestercsomag vagy Megvalósító csomagot is, csak 1, azaz egy db kiadványra - a legdrágábban vásároltra - vagy az adott csomagban a legdrágább kiadványra vehető igénybe a garancia. Ebben az esetben a többi kiadványra a garancia nem vonatkozik!
Pénz-visszafizetés esetén a Felhasználó - a további kölcsönös csalódások elkerülése érdekében, véglegesen törlésre kerül. Abban az esetben, ha a későbbiekben egy új email címmel megrendelést kezdeményez, úgy a korábban visszafizetett megrendelése teljes áron kerül kiszámlázásra!


11.)
A megrendeléshez ingyenesen járó VIP tagság, bármely fél részéről - bármikor felfüggeszthető vagy véglegesen megszüntethető.

12.)
A regisztrációval a Felhasználó beleegyezik, hogy a megadott e-mail címére az Üzemeltető reklám célú elektronikus üzeneteket, hírleveleket küldjön. A Felhasználó bármikor letilthatja az elektronikus hirdetések fogadását. A regisztráció során megadott adatok kezeléséről az Adatkezelési tájékoztató rendelkezik.

13.)
A Felhasználó a regisztrációval kötelezettséget vállal arra, hogy az általa közzétett tartalmak, valamint a profiljában feltüntetésre kerülő adatok, információk az Üzemeltető vagy harmadik személy jogát vagy jogos érdekét, illetve a jogszabályokat és a közerkölcsöt nem sértik.
A Felhasználó felelősséget vállal a részéről megadott adatok hitelességéért és teljességéért. Amennyiben kiderül, hogy a Weboldal használata során a Felhasználó valamely harmadik személy jogait vagy egyébként a jogszabályokat sértő módon más személyes adatait adta meg, vagy egyébként kárt okozott, az Üzemeltető az ebből eredő kárát jogosult a Felhasználóval szemben érvényesíteni.

Ajánló:

 • Ebben az évben 2020

  Ez az évről-évre megjelenő kiadvány egy kinyomtatható kis papírlapról szól. Amit viszont tartalmaz, az 2020-ban és azután is a legnagyobb segítséged lehet! A két VARÁZSNAPLÓ-ról nem is beszélve...
 • Jupiter könyve

  Ez a könyv abban nyújt neked segítséget, hogy a kegyeibe férkőzve meghódítsd azt a bolygót, akihez a világon mindenki imádkozik. Többek között megtudhatod, miért nincs a világban igazság, és miért nem lehetünk egyenlőek.
 • Szaturnusz könyve

  Ebben a könyvben a Szaturnusszal kapcsolatos tapasztalataimat osztom meg veled. Megmutatom a leckéivel szemben elkövethető hibákat, azok következményeit. S nem utolsó sorban azokat az okos lépéseket, amelyek...
 • Személyes szinted

  A könyvben lévő élettervező és megvalósító rendszer nem kényszerít rád semmit! Nem mondja meg hogyan kell élned vagy mit kell szeretned. A céljaid segít megvalósítani - az összes életterületeden!

Facebook