A Skorpió szerelmi horoszkópja


2013-06-10 05:51 | Szerző: Buzsáki Gábor | Hozzászólás: 2 db

Érzelmi világa szélsőséges, mások által nem ismert lelki mélységekig vagy az egekig hatoló. Szó szerint halálosan szerelmes tud lenni, és bármi megragadhatja a fantáziáját, a szexuális kisugárzásra azonban különösen érzékeny...

A szexualitás és annak beteljesedése (mennyisége is!) mindenkinél fontosabb a számára. Hiánya viselkedésében és a hangulatában egyaránt megmutatkozhat.

Érzelmei a mindent elsöprő szenvedélyességtől a halálos sértődésből kialakuló vérre menő összecsapásokig terjedhet. Mindezért talán a maximalista igényessége okolható, tény azonban, hogy úgy érzi, a határokat át kell lépnie, vagy azokat a másikkal át kell léptetnie. Ugyanis garanciát akar attól akit szeret, és lehetőleg olyat, amiről tudja, hogy azt megadni nem mindenki képes.

Bár tisztában van a tetteivel, a másikat mégis folyamatos próbatételek elé állítja.
Szakadatlan húrfeszítéssel teszteli, s közben árgus szemekkel figyeli, meddig mehet még el... A határok átlépését örömmel konstatálja, hiszen nagyobb bizonyíték arra, hogy Őt ennyire szeretik, nem is kell.

Szélsőségessége az alábbiakban nyilvánulhat meg: ha kell, a sírig hűségesen szeret, legyen bármilyen is a társa (alkoholista vagy agresszív partner esetén a kitartása, környezeted számára is megdöbbentő lehet). Zsarnokként azonban rátelepszik a másikra, és tőle várja el az életerőt.

Mivel az érzelmeiben az eszköz rendszerint szentesíti a célt, határokat csak a fantáziája szabhat. Az idő előtti szakítás nagyon megviseli. Kapcsolataiban a féltékenység és az egymás közti hatalmi harcok gyakoriak lehetnek. Kitartása viszont minden értelemben átlagon felüli.


Kapcsolodó bejegyzés: A Skorpió jellemzése
Kapcsolodó kiadvány: Az Én Képletem (születési horoszkóp)

 


Ajánló:

 • A kulcs

  Olyan, akár egy személyes tanácsadás. Benne a legjobb tanáccsal, amit csak adhatok neked. Ha csak elolvasod, már azzal is változásokat érhetsz el. Viszont ha megfogadod...
 • Jupiter könyve

  Ez a könyv abban nyújt neked segítséget, hogy a kegyeibe férkőzve meghódítsd azt a bolygót, akihez a világon mindenki imádkozik. Többek között megtudhatod, miért nincs a világban igazság, és miért nem lehetünk egyenlőek.
 • Szaturnusz könyve

  Ebben a könyvben a Szaturnusszal kapcsolatos tapasztalataimat osztom meg veled. Megmutatom a leckéivel szemben elkövethető hibákat, azok következményeit. S nem utolsó sorban azokat az okos lépéseket, amelyek...
 • Asztronumerológia

  1996-ban ez a gondolat indított útjára egy kutatást, amelynek nem kevesebb volt a célja, minthogy megfejtse az összefüggést a születési dátumok, az események és...

Facebook