Efemerida: 2019 December


2019-12-01 06:10 | Szerző: Buzsáki Gábor | Hozzászólás: 14 db

Az év, de talán túlzás nélkül: az évtized legfontosabb bolygómozgásához érkeztünk!  A Jupiter jegyváltásával immáron háromra növekszik a Bak jegyében lévő lassú mozgású bolygók száma, s lesz 3 dudás egy csárdában…

Havi hatásnaptár

2019 decemberi hatásnaptár - Asztropatika.hu

(Részlet a 2019-es Hatásnaptárból. A naptár használatáról részletesebben az évente megjelenő Hatásnaptárban olvashatsz. A 2020-as évről szóló naptárt itt találod!)
 

Ami az egyiknek a véget, az a másiknak a kezdetet jelenti. A Jupiter jegyváltásával sajnos véget ér a Nyilasok és az Ikrek aranyesős-nyíllövöldözős időszaka. Ugyanakkor a Bakoknak és a Rákoknak egy új és jobb korszak veszi kezdetét. Amint a decemberi hatásnaptárból látod, bizony a Jupiter jegyváltása jelentősen megkeveri a lapokat. A Mérlegek és a Kosok például elveszítik a személyében a támaszukat. Ne feledd, a Nyilas jegyéből eddig támogatta őket a Jupiter, a Bak jegyéből már nem tudja. Megijedniük a Mérlegeknek és a Kosoknak azonban legkevésbé sem szabad. Egyszerűen csak jobban oda kell figyelniük a dolgokra. A Mérlegeknek nem megvenni mások szeretetét, a Kosoknak meg elszámolni 10-ig mielőtt döntenének. Ami a piros hatást illeti… a 2020-as Hatásnaptárban a Nap jelén keresztűl megmutatom neked, hogy piros nem is olyan rossz hatás, mint amilyennek vöröslik
 

A 3-as együttállás

Az biztos, hogy a 3 dudás egy csárdában, vagyis a Jupiter, a Szaturnusz és a Plútó a Bak jegyében, - komoly, esetenként SORSFORDÍTÓ hatásokat fog elindítani. Nyilván lesznek olyanok, akik mindebből az égvilágon semmit nem fognak megérezni. Bár a világra kifejtett hatásaik miatt, ezt azért kétlem, mert a számlájukra írható klímaváltozást már most is érezzük! Mindenesetre az egyéni sorsokban nem mindenkire lesznek hatással. Akikre viszont igen, azok jelentős változásokra számíthatnak. Emlékszel egy 10 évvel ezelőtti - 2008-as válságra írt megjegyzésemre? Tudod? Szegényből gazdagot, gazdagból szegényt csinál… Nos, ez a 3-as együttállás idején újra értelmet fog nyerni. Sok ilyen történettel fogsz majd találkozni az elkövetkező évben. Egy szó mint száz: a 3-as együttállás az egyéni sorsokban ÓRIÁSI lehetőségeket rejt magában. Az alázatossággal élőknek viszont nincs mitől tartaniuk, legfeljebb csak attól, hogy vajon elbírják-e majd azt a jót, amit a 3 dudástól kapni fognak. Az égig érő fa tetején csücsülőknek meg, hááát… rajtuk az imakönyv sem segít. A hónap bolygómozgásai: 


2-án (19 óra 20 perckor!) a JUPITER belép a Bak jegyébe.

Jegyváltásával valami véget ér, hogy helyette egy új születhessen. Ez a valami a Bakok és a Rákok számára a fájdalom lesz, a születendő új pedig egy boldogabb időszak. FONTOS azonban megjegyezni, hogy a Bak jegyében még mindig ott áll a Szaturnusz. Ráadásul jövőre csak kis időre lép át a Vízöntő jegyébe (ezért is lesz olyan fordulatos a 2020-as év!). Mindez azt jelenti, hogy a Bakoknak és a Rákoknak ÉREZHETŐEN jobb lesz december 2. után, viszont ahogy a Szaturnusz 2020. március 22-én kilép a Bak jegyéből, még annál is jobb!  


9-én a Merkúr belép a Nyilas jegyébe.

Most, hogy a Jupiter már kilépett a Nyilas jegyéből, a gondolatok és ötletek ébresztésével a Merkúr egy kicsit elkésett. Mindenesetre a jegyváltása arra jó, hogy a Nyilasok visszakerüljenek a régi, - reálisabb kerékvágásba. A csalódások elkerülése végett ajánlott is! 


20-án a Vénusz belép a Vízöntő jegyébe.

Az elmúlt hónapok előrejelző időszaka után, végre egy jobb időszak köszönt a Vízöntőkre és az Oroszlánokra. Érdemes megbecsülniük a Vénusz ajándékait, mert lehet, hogy 2020. márciustól szükségük lesz rá. Tekintettel arra, hogy márciusban a Szaturnusz is belép a Vízöntőbe, jelenlegi helyzetben - mindegy segítve a Vízöntőket és Oroszlánokat, a Vénusz érezhetően adakozóbb lesz. 


22-én a Nap belép a Bak jegyébe.

Azon Bakok és Rákok akik eddig kételkedtek abban, hogy az ő életükben a nap bármikor is kisüthet, most minden kételyük szertefoszlik. A Bak jegyében lévő 3 dudás mi mást is tehetne a Nap jelenlétében, minthogy nagyon jól viselkedve ajándékokat osztogatnak! 


29-én a Merkúr belép a Bak jegyébe. 

Amit a Merkúr a Nyilas jegyében nem tudott teljesíteni, azt most bőséggel bepótolja. Ötleteket és gondolatokat fog ébreszteni a Bakokban, hogy tudják mit akarjanak.. 
 

A bejegyzésben nem érintett jegyekre, a korábbi efemeridákban olvasható hatások vannak érvényben!

 

2019 decemberi efemerida - Asztropatika.hu


Ajánló:

 • Ebben az évben 2020

  Ez az évről-évre megjelenő kiadvány egy kinyomtatható kis papírlapról szól. Amit viszont tartalmaz, az 2020-ban és azután is a legnagyobb segítséged lehet! A két VARÁZSNAPLÓ-ról nem is beszélve...
 • Jupiter könyve

  Ez a könyv abban nyújt neked segítséget, hogy a kegyeibe férkőzve meghódítsd azt a bolygót, akihez a világon mindenki imádkozik. Többek között megtudhatod, miért nincs a világban igazság, és miért nem lehetünk egyenlőek.
 • Szaturnusz könyve

  Ebben a könyvben a Szaturnusszal kapcsolatos tapasztalataimat osztom meg veled. Megmutatom a leckéivel szemben elkövethető hibákat, azok következményeit. S nem utolsó sorban azokat az okos lépéseket, amelyek...
 • Gondolkodj és teremts!

  Ebből a kiadványból, sok más érdekesség mellett a teremtés könnyen használható technikáját ismerheted meg. A benne lévő tanácsok és módszerek az egész életedre jó hatással lesznek majd…

Facebook