Kezdődik!


2019-09-18 07:44 | Szerző: Buzsáki Gábor | Hozzászólás: 8 db

Gyors áttekintés és jó tanácsok a Szaturnusz mai ébredéséhez:

Annak ellenére, hogy Izrael környékén mostanában nagyon rajta van az ügyön, reméljük nem vált ki háborút. (Megjegyzés: Izrael Bak ország, az arab világ országai pedig Skorpiók. Mindkét jegy uralkodó bolygója a Bak jegyében áll, és érezhetően nem bírják egymást. Sajnos a Plútó október eleji ébredése csak tovább ronthat a helyzeten. Bízzunk abban, hogy a józan ész diadalmaskodik és senki sem veszíti el a fejét.)

 

Ami az egyéni sorsokat illeti...

A ma felébredő Szaturnusz 4 jegy szülötteit érinti. A Bakokat, a Rákokat, a Vízöntőket és az Oroszlánokat.

Az előjelek csak alátámasztják, hogy a Szaturnusz minden korábbinál nagyobb lendületet vesz, azaz MAXIMUMON járatja a hatásait. Az alázattal rendelkező Bakok és Rákok mától járulhatnak a pénztárhoz. Vagyis az elmúlt évek könnyeiért mostantól kapják meg a jutalmaikat. Ahogy a büntetésüket azok, akik alázatosság hiányában elfelejtették, hogy egykor honnan indultak. Egy biztos: a Szaturnusz teljes sebességbe vált, s ez a jutalmaiban éppúgy, mint a büntetéseiben megmutatkozik majd.

A Vízöntőknek és az Oroszlánoknak FOKOZOTTAN észnél kell lenniük. Ugyanis 2020. márciusában a Szaturnusz dühösen fog belépni a Vízöntő jegyébe, ami viszont egyet jelent azzal, hogy kiméletlenül számon kéri majd a most kiosztásra kerülő leckéket. Persze lesznek majd olyanok is, akik nem leckét, hanem lehetőséget kapnak tőle.

 

A Bakoknak és a Rákoknak a jó tanács: maradjanak továbbra is alázatosak. Különösen azok, akiknek az élete az elkövetkező napokban és hetekben repülőstartot vesz majd.

A Vízöntők és az Oroszlánok viszont figyeljenek az egyre erősödő jelekre. Ugyanis számukra a Szaturnusz ma 10 óra 47 perctől fog hozzálátni annak az útnak az építéséhez, amire 2020. márciusában majd rálépnek. Amúgy kétféle kőből építheti az útjukat. Az egyik kockakő napról-napra erősödő - szűnni nem akaró terheket eredményez, míg a másik, lehetőségeket jelző kockakő NAGY REMÉNYEKET. Egy szó mint száz: vedd komolyan a mai irányváltását, s ha úgy érzed leckéket épít a számodra, úgy addig kezeld azokat, amíg még előtte jársz. 2020. márciustól már ő lesz elől, s nem mindegy, hogy vezetni vagy vonszolni fog.

 

TIPP: Ha már megvan neked, akkor érintettként olvasd el újra a Szaturnusz könyvét, ha nincs, akkor érdemes beszerezned

 


Ajánló:

 • Ebben az évben 2020

  Ez az évről-évre megjelenő kiadvány egy kinyomtatható kis papírlapról szól. Amit viszont tartalmaz, az 2020-ban és azután is a legnagyobb segítséged lehet! A két VARÁZSNAPLÓ-ról nem is beszélve...
 • Jupiter könyve

  Ez a könyv abban nyújt neked segítséget, hogy a kegyeibe férkőzve meghódítsd azt a bolygót, akihez a világon mindenki imádkozik. Többek között megtudhatod, miért nincs a világban igazság, és miért nem lehetünk egyenlőek.
 • Szaturnusz könyve

  Ebben a könyvben a Szaturnusszal kapcsolatos tapasztalataimat osztom meg veled. Megmutatom a leckéivel szemben elkövethető hibákat, azok következményeit. S nem utolsó sorban azokat az okos lépéseket, amelyek...
 • Személyes szinted

  A könyvben lévő élettervező és megvalósító rendszer nem kényszerít rád semmit! Nem mondja meg hogyan kell élned vagy mit kell szeretned. A céljaid segít megvalósítani - az összes életterületeden!

Facebook