Újratervezés, horoszkóppal! 12.


2020-04-16 12:56 | Szerző: Buzsáki Gábor | Hozzászólás: 0 db

Ebben a sorozatban, - gondolatokat és ötleteket ébresztve az új világhoz, könnyen értelmezhető leckék segítségével kiértékeljük a születési horoszkópodat...

Az előző leckében megismerkedhettél az életed kapaszkodóival. A folytatásban jöjjön az "életünk értelmét" magába foglaló 10. ház:

A 10. ház - Asztropatika.hu

 

A hagyományos értelmezés szerint a 10. házhoz társítjuk: a karriert és a dominánsabb szűlőt, ami az esetek 99%-ban az anyát jelenti. (A jegy amelyikben a 10. házad kezdődik már önmagában megmutatja az anyukádról alkotott véleményedet. A jegyek értelemezéséről szóló leckékben erre még visszatérünk!)

 

Szóval karrier...

Nevezhetjük akár így is, viszont a 10. házban lévő "karrierünkben" sokkal misztikusabb dolgok rejlenek. Ne feledd, a 10. ház a bőröndünket tartalmazó 4. házzal van szemben! Vagyis amíg a 4. ház azt mutatja meg, hogy HONNAN jöttünk, addig a 10. ház AHOVÁ tartunk. De nem csak ezt! Hanem azt is, ahol jelenleg tartunk. Azaz a helyünket a világban. Ha így nézzük, akkor a 10. házhoz társított karriert, bátran átkereszteljük KÜLDETÉSNEK! Hiszen egyedül a KÜLDETÉSÜNK képes arra, hogy a helyünket az életben meghatározza - márpedig a 10. ház éppen erre hivatott.

Maradjunk a küldetésnél!

Képzelj el tizenkét halmazt. Mindegyik halmazban ezernyi tevékenység rejlik - ha úgy tetszik karrier. A jegy amelyikben a 10. házad kezdődik dönti majd el, hogy melyik halmazban található a te KÜLDETÉSED. A dolog érdekessége, hogy a halmazon belül lévő tevékenységek bármelyikét könnyedén eltudnád végezni, mivel mindegyikhez rendelkezel a hozzájuk szükséges adottságokkal és képességekkel.

Szerinted egy szállodában dolgozó konyhai kisegítő, akinek a KÜLDETÉSE ugyanabban a halmazban található, mint az ugyanott dolgozó szakácsnak, pincérnek, londinernek, recepciósnak és igazgatónak, - nem tudná elvégezni bármelyikük munkáját? Kitartó szorgalommal és tanulással BÁRMIKOR! Mivel ugyanabban a halmazban van az ő KÜLDETÉSE is, így a képessége és az adottsága adott ahhoz, hogy akár belőle is recepciós lehessen, vagy akár igazgató! Millió példát említhetnénk, amikor valaki a szamárlétrát végigjárva - a saját halmazán belül a csúcson kötött ki!

Mire akarok kilyukadni? Arra, hogy a 10. házadban lévő KÜLDETÉSED egy meghatározott halmazban van, amelyben ezernyi tevékenység (karrier) található. Egyedül TE DÖNTÖD EL, hogy a halmazban lévő karrierek közül melyiket ragadod meg. Egészen pontosan a műveltséged és a szorgalmad dönti el, hogy a halmazban lévő karrierek közül melyikhez érzel bátorságot.

Visszakanyarodva a szállodához... a tanulni nem akaró konyhai kisegítő nyilán semmilyen bátorságot nem fog érezni a recepciós álláshoz. Pedig ha tudná, hogy simán lehetne belőle recepciós is, lehet hogy másképp állna a dolgokhoz - akarom mondani a KÜLDETÉSÉHEZ. Ugyanez érvényes rád is! A saját halmazodon belül bármi lehetnél! A bármit a műveltségeddel és a szorgalmaddal tudod megvilágítani és elérni. Egyébként a KÜLDETÉSED halmazát az a jegy határozza meg, amelyikben a 10. házad kezdődik. Erre a későbbi leckékben még visszatérünk.

 

Még valami! A 9. ház értelmezésénél szó esett az ötletekről, amelyeket a 10. házban valósíthatunk meg. Ez így is van! Ugyanis a 10. ház egy végrehajtó ház, ahol az összes gondolatunkat és ötletünket végrehajthatjuk. Más kérdés az, hogy milyen ötletek és gondolatok jutnak az eszünkbe? Főleg olyanok, amelyek szorosan kapcsolódnak az életünk helyét, irányát - vagyis az értelmét meghatározó halmazunkhoz. De hát ezért is vagyunk fogaskerekek a Mindenható gépezetében.

 

 

A folytatásban egy olyan dologról lesz szó, aminek az új világban nagy hasznát fogod venni!

 


Ajánló:

 • Szaturnusz könyve

  Ebben a könyvben a Szaturnusszal kapcsolatos tapasztalataimat osztom meg veled. Megmutatom a leckéivel szemben elkövethető hibákat, azok következményeit. S nem utolsó sorban azokat az okos lépéseket, amelyek...
 • Jupiter könyve

  Ez a könyv abban nyújt neked segítséget, hogy a kegyeibe férkőzve meghódítsd azt a bolygót, akihez a világon mindenki imádkozik. Többek között megtudhatod, miért nincs a világban igazság, és miért nem lehetünk egyenlőek.
 • Gondolkodj és teremts!

  Ebből a kiadványból, sok más érdekesség mellett a teremtés könnyen használható technikáját ismerheted meg. A benne lévő tanácsok és módszerek az egész életedre jó hatással lesznek majd…
 • Asztronumerológia

  1996-ban ez a gondolat indított útjára egy kutatást, amelynek nem kevesebb volt a célja, minthogy megfejtse az összefüggést a születési dátumok, az események és...

Facebook