Ha nem te vagy az a mázlista, 
akinek csak megszületnie volt nehéz,
úgy érdemes megismerkedned vele...

 

Bár sokan úgy tartják, hogy kitartással és szorgalommal mázli nélkül is lehet szerencsésnek lenni. Valójában ez nem igaz! Ugyanis a kitartáshoz és a szorgalomhoz lehetőségek is kellenek, amit viszont nem mindenki kap meg. Mielőtt elkeserednél...
A helyzet korántsem reménytelen, hiszen néhány egyszerű és azonnal alkalmazható "udvarlási technika" segítségével, azok is meghódíthatják a Jupiter szívét, akiknek nem csak megszületniük volt nehéz...

 

A Jupiter könyve


 

Ez a kiadvány abban nyújt neked segítséget, hogy a kegyeibe férkőzve meghódítsd azt a bolygót, akihez a világon mindenki imádkozik. 

Az első részben bebizonyítom neked, hogy miért hozzá futnak be a az Istenhez címzett kéréseink. Vagy azok a vágyaink, amikor azt kérjük tőle, hogy most az egyszer segítsen nekünk, hogy még egyszer utoljára adja meg azt, amit korábban már megadott. 

A bizonyítás során - számos más dolog mellett megnézzük, miért nincs a világban igazság, és hogy miért nem lehetünk egyenlőek. Ha az ehhez kapcsolodó - kissé misztikus gondolatmenetet elfogadod, már azzal könnyebbé teszed az életed. A második részben - bárki számára könnyen elsajátítható és azonnal használható technikák segítségével megmutatom, hogyan hódítsd meg a Jupiter szívét, és állítsd magad mellé a sokak által csak remélt szerencsét.

Mindezt mellébeszélés nélkül - az elmúlt 20 év tapasztalatával 53 oldalon úgy adom át neked, hogy közben egy pillanatig sem hagyom unatkozni a Merkúrod. Nem fogom a figyelmét felesleges oldalakkal elterelni csak azért, hogy egy értékesnek tűnő jó hosszú - de annál unalmasabb könyvet olvashasson. A Merkúrod ismerve tudom, hogy egy mondat is elég  neki ahhoz, hogy az életed szebbé és könnyebbé varázsolja. Készen állsz?

 

Készen állsz a varázslatra?Nem értek az Asztrológiához, így is tudom használni?
A könyv használatához nincs szükséged Asztrológiai ismeretekre, de még a születési horoszkópodra sem! Ettől függetlenül az Asztrológiában járatosak is kapnak tippeket…

 

Ha elolvasom az e-könyvet, szerencsés leszek?
Az olvasás miatt valószínűleg nem - viszont... vannak a könyvben olyan gondolatok, amelyek megérinthetnek téged, amelyek a döntéseidet pozitív irányba befolyásolhatják. Ha így nézzük, akkor IGEN! Ha még használnád is a jó tanácsokat, akkor NAGYON IGEN! 


Milyen formátumban kapom meg az e-könyvet? 
pdf, kindle, iBooks, Google Play, Kobo, Generic epub és Nook formátumban.
Így elolvashatod számítógépen, laptopon, táblagépen, okostelefonon
vagy akár e-könyvolvasón. A PDF. formátumot ki is nyomtathatod!Mennyibe kerül?
A befektetés önmagadba, vagyis a kiadvány ára: 5.900 Ft (Tagoknak és olvasóknak az email cím beírása után: 4.900 Ft! )


A családtagjaimnak is odaadhatom?
Igen! Ha kell segíts nekik, hogy a könyvben lévő jó tanácsok segítségével, ők is maguk mellé állíthassák a Jupitert, ahogyan hamarosan te is fogod...


Várj, mert ez még nem minden! 


"Jó gondolat" 120%-os GARANCIA
Ha úgy érzed, hogy könyvben egyetlen jó és hasznosítható gondolatot sem találtál, úgy 1 éven belül jelezd felém, és én kérdés nélkül visszafizetem az árát.


Töltsd ki a megrendelő lapot és hódítsd meg Magyarország uralkodó bolygójának szívét...
 

Megrendelés

Töltsd ki és küld el az alábbi megrendelőlapot...

 

Felhasználói adataid:

Hogyan szeretnéd kifizetni a megrendelésed?

Átutalással vagy postai befizetéssel

(Megrendelésed véglegesítése után e-mailben küldöm az átutaláshoz vagy a befizetéshez szükséges adatokat.)

- áfás számlát kérek:

Bankkártyával

(Megrendelésed véglegesítése után átirányítalak a Bank oldalára, ahol megjelenik a díjbekérő számlád, melyet azonnal és biztonságosan kifizethetsz. Ebben az esetben a megrendelésed néhány percen belül megkapod!)


Jupiter könyve:
Normál ára: 5.900 Ft
Tagoknak: 4.900 Ft


 

Neked is jár!

Megrendelőként neked is jár az Asztropatika INGYENES tagsága,
amely a következőket tartalmazza:

- zárt tartalom elérése
- heti és időszaki hírlevelek
- különleges ajánlatok csak neked
- EXTRA kedvezmények további vásárlásaidnál

A Felhasználási feltételeket és az Adatkezelési feltételeket megértettem és elfogadom!


Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak az irányadók. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik.

Megrendelésedtől 15 napon belül, mindenféle további kötelezettség nélkül elállhatsz!


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Részlet a könyvből:

".. Az Asztrológiát ismerők közül is csak kevesen tudják, - hogy az életeseményeink kb. 90-95%-át: két bolygó váltja ki. Vagyis mindaz ami az életedben eddig megtörtént, - amit a sorstól kaptál, s majd kapni fogsz - azt leginkább két bolygó hatásainak köszönheted. Ők teremtenek számodra lehetőségeket, vagy adott esetben tagadják meg azokat tőled. Ezt a két bolygót: a Jupitert és a Szaturnuszt, túlzás nélkül az Isten kezeinek is nevezhetnék.

Hiszen mit is csinál velünk az Isten? A bolygók hatásain keresztűl nevel bennünket. Életeseményekkel terelget, hogy a küldetésünket beteljesítsük. Persze mindeközben egy csomó tapasztalattal gazdagodunk, amit majd egyszer az utunk végén magunkkal vihetünk. Mivel az életesemények zömét ez a két bolygó váltja ki, ezért bátran nevezhetjük őket az Isten kezeinek, amelyek közül az egyik leckéket ad, míg a másik ajándékokat. Gondolj csak a Szaturnusz pofonokkal felérő leckéire, vagy a Jupiter könnyű ajándékaira. Ettől függetlenül a szándékuk ugyanaz: a maguk módján segíteni akarnak rajtunk. 

A mi kis világunkban ezt nehezen látjuk át. Mármint azt, hogy mindketten segíteni akarnak -  így a pofonokat a Szaturnuszhoz, a simogatásokat pedig a Jupiterhez társítjuk. 

És pontosan ez az oka annak, amiért sosem imádkozunk a Szaturnuszhoz. Nem tudom hogy vagy vele, de én még nem találkoztam olyan emberrel - szerintem még te sem - aki úgy imádkozott volna, hogy “Drága Istenem! Adj nekem néhány leckét és mellé egy rakás pofont, hogy utána megkaphassam azt amit szeretnék!”

Mivel leckékből és pofonokból nem kérünk, ezért az “Isten” simogató kezéhez szólunk. Hozzá imádkozunk amikor az élettől szeretnénk valamit, vagy amikor végső elkeseredésünkben már csak benne reménykedhetünk. Mindez szépen hangzik, csak kár hogy keveseket hallgat meg. Ennek két oka van: egyfelől nem mindenkinek sikerül a kegyeibe férkőznie, másfelől pedig…"

 

Érdelek a folytatás? Kattints ide és rendeld meg a kiadványt!

 


 

 


Milyen program szükséges az
e-könyvek megnyitásához?

Az e-könyvet: pdf, kindle, iBooks és Nook formátumban kapod meg. Segítséget a megnyitásukhoz a megrendelésed tartalmazó emailben találsz!


Külföldről is megrendelhetem?
Bankkártyával külföldről is biztonságosan fizethetsz. Ha az átutalást választod, úgy a külföldről történő utaláshoz szükséges adatokat a megrendelésed visszaigazoló levelében találod!


 


Mi történik a megrendelés után?

Bankkártyával történő fizetés esetén a megrendelésed és a számlát, néhány percen belül megkapod! 

Átutalással vagy postai befizetéssel történi fizetés esetén:

1. Megrendelésed követően néhány percen belül egy visszaigazoló e-mailt küldök, melyben megismétlem a megrendelésed adatait, továbbá részletesen tájékoztatlak a fizetési módokról.

2. Az összeg beérkezése után, azonnal elküldöm neked a letölthető kiadványt - egyúttal aktiválom a VIP tagságod (ha még nem vagy VIP tag.)

Hogyan történik a számlázás?
Jelen kiadvány megrendeléséről, időbélyegzővel ellátott ÁFÁS számla vagy NYUGTA kerül kiállításra.


A számlázási adatok megadása esetén:
a pdf. formátumban letölthető (és kinyomtatható) SZÁMLA linkjét, a kiadványt tartalmazó levélben küldöm!

Számlázási adatok hiányában:
a szolgáltatásról kiállított NYUGTA nem kerül automatikus elküldésre, ellenben megőrzésre igen! Kérésedre a kiállított NYUGTÁT, levelezési címed megadása után a címedre postázom!

 

További kérdésed van?
Kattints ide, örömmel a segítségedre leszünk!