Iratkozz fel az Asztropatika OLVASÓJEGYÉRE 
és 5 napig hozzáférést kapsz az összes bejegyzéshez, köztük a
SORSALAKÍTÓ írásokhoz! 


És ez még nem minden! A legjobb bejegyzésekről külön értesíteni foglak, hogy ötletekkel és módszerekkel gazdagodva, könnyebbé tudd tenni az életed.
 

"Csak 5 nap?"


Ez az 5 napos próbaidőszak elegendő ahhoz, hogy betekintést nyerj az Asztrológia világába. Végeredményben ez a célom, hogy megmutassam neked azokat a lehetőségeket, amelyek ebben a csodálatos tudományban rejlenek. Ha sikerül téged meggyőznöm, és az írásaim a segítségedre lesznek, úgy valószínűleg maradni fogsz. Maradásodhoz egy szuper lehetőséget is felajánlok majd. Ha viszont nem sikerül elnyernem a tetszésed, úgy az 5. nap után a feliratkozásod és a hozzáférésed - külön kérés nélkül is törlésre kerül. 

 

"Rendben! Hogyan tovább?"

 

Csak töltsd ki és küld el a jelentkezési lapot:

(FONTOS! Jelentkezésed követően egy megerősítő levelet fogsz kapni. A levélben lévő linkre kattintva tudod majd az olvasójegyed aktiválni!)
 

Jelentkezés


"Tudomásul vettem, hogy a jelentkezésem 5 napra szól. Ez időszak alatt hozzájárulok ahhoz, hogy az Asztropatika a legjobb bejegyzésekről, illetve a szuper lehetőségről tájékoztatót küldjön."

 

Felhasználói adataid:

 

A Felhasználási feltételeket és az Adatkezelési feltételeket megértettem és elfogadom!


 


 

 

 

 

 


 

Hogyan és mikor érhetem el az Asztropatika zárt bejegyzéseit?
Jelentkezésed követően AZONNAL aktíválom a hozzáférésed! Így a lakattal ellátott bejegyzéseket az oldalra történő belépésed után azonnal eléred. 
A bejegyzéseket az oldal tetején a Blog menüpont alatt találod, ahol közel 1000 bejegyzés közül válogathatsz. Hogy a legjobb bejegyzésekről ne maradj le, a leghasznosabb bejegyzésekre külön felhívom majd a figyelmed.

Lementhetem a bejegyzéseket számítógépemre?
A saját gépedre lementheted, azonban azokat sehol, semmilyen formában nem oszthatod meg és nem teheted közzé!

Az 5. nap után igényelhetek újabb olvasójegyet? 
Nem! Az olvasójegy egyszeri alkalomra szól. Lejárta után, több olvasójegyet már nem tudsz igényelni. 

Van arra lehetőségem, hogy később állandó taggá váljak?
Igen! Ráadásul az 5 napos próbaidőszak alatt, egy szuper lehetőséget is felajánlok neked, hogy te is csatlakozni tudj hozzánk!