Újratervezés, horoszkóppal! 10.


2020-04-14 10:56 | Szerző: Buzsáki Gábor | Hozzászólás: 9 db

Ebben a sorozatban, - gondolatokat és ötleteket ébresztve az új világhoz, könnyen értelmezhető leckék segítségével kiértékeljük a születési horoszkópodat...

Az elöző leckében megismerkedhettél az életünk színpadával. A folytatásban NAGY dolgokról lesz szó, illetve a korábban említett 500 ezerről. Ha már a pénznél tartunk... az anyagi helyzetedre vonatkozóan a 2., illetve az azzal szemben lévő 8. házadból lehet következtetéseket levonni:

 

A 8. ház - Asztropatika.hu

Amíg a 2. házban a pénzt munkával szerezzük, addig a 8. házban "eszközök" által. Az "eszközök" lehetnek bennünket segítő személyek (pld.: házastárs, szűlő, testvér stb.), helyzetek (lottó nyeremények, örökségek), de olyan dolgok is, amelyek segítségével pénzt termelünk. Bárhogy is van, a 8. házban lévő pénzünket a TITOK lengi át. Mégpedig azért, mert az itt lévő pénzeinkről nem szívesen beszélünk. Gondolj csak bele!

Amikor mások anyagilag segítettek rajtad, világgá kürtölted? Ha megnyernéd a lottó 5-öst, kitennéd a szelvényedet a facebook oldaladra? Esetleg elárulnád nekünk, hogy milyen befektetésekkel és trükkökkel keresel pénzt? Ugye, hogy nem. Na ezek mind 8. házas pénzek. Amit viszont büszkén megmutatunk a világnak - mert a saját munkánk eredményét látjuk benne, az mind mind a 2. házban található. Na ez a különbség a két ház pénze között. Mindebből jól látszik, hogy a 8. házban NAGY dolgok vannak.

Itt van például minden, amit az életünkben valami miatt kiemelkedőnek, azaz NAGYNAK tartunk - akár negatív, akár pozitív értelemben! (Ha majd 100 év múlva végleg hazamész, és majd "otthon" megkérdezik tőled, hogy mesélj mi minden történt veled, szinte biztos, hogy olyan dolgokat említesz meg, amik a 8. házadban történtek. Miért? Azért, mert az itt történt események eltérnek a hétköznapitól.) Amint látod a 8. ház meglehetősen összetett, mivel életterületektől függetlenül itt található az életünk összes NAGY dolga. És akkor a LEGNAGYOBB dologról még nem is beszéltünk!
 

A 4. ház után a 8. ház a másik - ahol kapcsolatot teremthetünk "másokkal". Amíg a 4. házban a családunkhoz tartozó segítő őseinkkel, addig a 8. házban, - főleg az arra érzékenyek, "bárkivel"! (Érdekességként: akinek erős 8. háza van - például több bolygója is ebben a házban áll - azok néha még látják is őket. Ahogy mi sem beszélünk a 8. házban lévő pénzügyeinkről, így ők sem az ilyen élményeikről. Pedig tudnának miről.)

Hogyan lehet ezt a 8. házas dolgot az előnyödre fordítani?

Emlékszel? A 4. házban írnod kellett. Itt beszélni! A megfigyelések azt bizonyítják, hogy az itt lévő "segítők" a kimondott szavakra reagálnak. Biztos tapasztaltál már olyat, hogy kimondtál valamit, amit lehet, hogy nem is gondoltál komolyan, majd hopp... a legnagyobb meglepetésedre bekövetkezett. Na az egy tipikus 8. házas eset volt.
A lényeg: sosem tudhatod, hogy mikor hallja meg és teljesíti "valaki" a kimondott szavaidat 8. házadban. Ezért...

 

soha ne mondj ki olyat, amiről nem szeretnéd, ha megtörténne. Olyanokat viszont bátran, amiről azt szeretnéd, hogy igen.

 

A folytatásban jönnek az életed támaszai!

 


Ajánló:

 • Szaturnusz könyve

  Ebben a könyvben a Szaturnusszal kapcsolatos tapasztalataimat osztom meg veled. Megmutatom a leckéivel szemben elkövethető hibákat, azok következményeit. S nem utolsó sorban azokat az okos lépéseket, amelyek...
 • Jupiter könyve

  Ez a könyv abban nyújt neked segítséget, hogy a kegyeibe férkőzve meghódítsd azt a bolygót, akihez a világon mindenki imádkozik. Többek között megtudhatod, miért nincs a világban igazság, és miért nem lehetünk egyenlőek.
 • Gondolkodj és teremts!

  Ebből a kiadványból, sok más érdekesség mellett a teremtés könnyen használható technikáját ismerheted meg. A benne lévő tanácsok és módszerek az egész életedre jó hatással lesznek majd…
 • Asztronumerológia

  1996-ban ez a gondolat indított útjára egy kutatást, amelynek nem kevesebb volt a célja, minthogy megfejtse az összefüggést a születési dátumok, az események és...

Facebook