Újratervezés, horoszkóppal! 9.


2020-04-11 10:17 | Szerző: Buzsáki Gábor | Hozzászólás: 9 db

Ebben a sorozatban, - gondolatokat és ötleteket ébresztve az új világhoz, könnyen értelmezhető leckék segítségével kiértékeljük a születési horoszkópodat...

Fontos állomáshoz érkeztünk, hiszen a házak felével már végeztünk. Mit jelent ez? Azt, hogy a folytatásba a korábban tárgyalt házak is bekapcsolódnak. Ne ijedj meg! Szó sincs arról, hogy innentől kezdve bonyolultabb lesz minden, sokkal inkább összefüggőbb. Lássuk!

 

Már tudod, hogy az 1-es ház jelzi a személyiségünket, illetve a megjelenésünket. Ahhoz, hogy a személyiségünk fejlődni tudjon nem csak eszközökre (2-es ház), hanem észre is szükségünk van (3. ház). Mindezekhez kapunk egy jó nagy bőröndöt, benne egy csomó képességgel, adottsággal, egyszóval tehetséggel (4.ház). Aminek persze nagyon örülünk - ahogy az életben más dolgoknak is (5.ház). Aztán menet közben rájövünk, hogy ezt az egészet karban kell tartanunk (6. ház). De nem csak erre jövünk rá, hanem arra is, hogy a saját világunkban azért elég jól csináljuk a dolgokat, és itt az ideje, hogy megmutassuk másoknak is. Úgyhogy szűkségünk van egy színpadra, amit a születési horoszkópunkban a 7. ház jelöl:

 

A 7. ház - Asztropatika.hu

 

Itt mutatjuk meg magunkat a külvilágban és kötünk TARTÓS szövetségeket másokkal. A hagyományos értelmezés szerint a 7. ház képviseli az emberi kapcsolatainkat, a társulásainkat, és nem utolsó sorban a házasságainkat. Egyszóval a 7. ház: kapocs a külvilág felé.

Maradjunk ennél a kapocs dolognál és ennek értelmezéséhez vonjuk be a 7. házzal szemben lévő 1-es házat is! Emlékszel?! Az 1-es házban van a megjelenésünk... és az a bizonyos 3 másodperc, ami alatt mások levonják rólunk a következtetéseiket.

A 7. ház színpadán az előadásunk nem 3 másodpercig tart, annál sokkal tovább. És itt jön a lényeg, pontosabban az egyik legnagyobb hibánk!

Ahogy mások rólunk, úgy a színpadon állva (7.ház) mi is érezzük, hogy ki az akinek tetszik az előadásunk, és ki az akinek nem. Akikről úgy érezzük, hogy nem annyira vannak elragadtatva az előadásunktól, azoknak iparkodunk - sokszor extrákat nyújtva MEGFELELNI.

A másoknak való megfelelésünk az egyik legnagyobb "gyári" hibánk.
Különösen azok felé, akik nem is szeretnek minket, és néha azok felé is, akik ugyan "azt mondják, hogy szeretnek", de folyamatos megfelelést kiváltva belölünk kihasználnak bennünket. 

Egy szó mint száz! A 7. ház valóban kapocs a külvilághoz, azonban nem mindegy, hogy kikhez kapcsolódunk. Én arra biztatnálak, hogy a 7. ház színpadán állva csak azoknak mutasd meg magadat, akik szeretnek téged. Ők örülni fognak neked, még ha hibázol akkor is, mert elismerik, hogy valóban jól csinálod a dolgokat. A nézőtéren flegmán ülő, hibáidra vadászó és annak örülő nézőkre rá se nézz. Hidd el, hamar kimennek a színházadból. Vagyis a 7. ház színpadán annak játssz, aki szeret. És ne félj! Elrontani sem tudod az előadást. Ugyanis nem is hinnéd milyen sokan vannak, akiknek éppen a tied tetszik...

A színpad - Asztropatika.hu

ui: a 7. házad jegyéből és a házhoz köthető bolygókból majd azt is megtudod, hogy milyen előadással érhetsz el a vastapsot! :)

 

A folytatásban jön az 500 ezres ház!


Ajánló:

 • A kulcs

  Olyan, akár egy személyes tanácsadás. Benne a legjobb tanáccsal, amit csak adhatok neked. Ha csak elolvasod, már azzal is változásokat érhetsz el. Viszont ha megfogadod...
 • Jupiter könyve

  Ez a könyv abban nyújt neked segítséget, hogy a kegyeibe férkőzve meghódítsd azt a bolygót, akihez a világon mindenki imádkozik. Többek között megtudhatod, miért nincs a világban igazság, és miért nem lehetünk egyenlőek.
 • Szaturnusz könyve

  Ebben a könyvben a Szaturnusszal kapcsolatos tapasztalataimat osztom meg veled. Megmutatom a leckéivel szemben elkövethető hibákat, azok következményeit. S nem utolsó sorban azokat az okos lépéseket, amelyek...
 • Asztronumerológia

  1996-ban ez a gondolat indított útjára egy kutatást, amelynek nem kevesebb volt a célja, minthogy megfejtse az összefüggést a születési dátumok, az események és...

Facebook